Openbare bibliotheek Gabriel García Márquez – Barcelona

Verkozen tot beste openbare bibliotheek ter wereld in 2023

de “Nova”-rekken en “Canto”-tafels werden door Iduna speciaal ontwikkeld om de ruimte te transformeren met zowel stijl als praktische bruikbaarheid.

“Nova”-rekken: Onze “Nova”-rekken zijn een toonbeeld van aanpassingsvermogen. Verkrijgbaar in zowel rechte als gebogen configuraties, bieden ze een naadloze aanvulling op de architectonische uitdagingen van elk gebouw. Met een scala aan accessoires zijn deze rekken niet alleen functioneel, maar ook een esthetische verrijking die de morfologie van uw ruimte respecteert. Het gebruik van karakteristieke materialen zoals hout, geïntegreerd in de structuur, zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling die uw bezoekers zal bekoren.

Wandkasten: De ontwikkeling van onze wandgemonteerde Nova-kasten is een gamechanger voor het plaatsen van rekken. Hiermee kunt u rekken op een hogere positie bevestigen, wat zorgt voor een dynamische en ruimtebesparende oplossing die de functionaliteit van uw interieur verhoogt.

“Canto”-tafels: De diversiteit van onze “Canto”-tafels is ongeëvenaard. Ze zijn ontworpen om zich aan te passen aan de verschillende gebruiksmogelijkheden van de bibliotheekruimte, van stille studiehoeken tot levendige discussiezones. Elke tafel is een meesterwerk dat flexibiliteit en comfort biedt, ongeacht de activiteit.

“Bd”-tafels: Voor de meer informele ruimtes leverden we onze “Bd”-tafels met kabeldoorvoeren. Deze tafels benadrukken het informele karakter van de ruimte, terwijl ze toch een georganiseerde en nette omgeving behouden waar technologie en samenwerking samenkomen.

 

Architecture
Suma Arquitectura

Products
Nova shelving, Canto and Bd tables

Photography
Jesús Granada

 

Customizable

De meeste van onze design meubelen zijn aanpasbaar.
Zo zorgen we voor een coherent geheel, dat toch helemaal custom made is voor jouw onderneming.

Modern Comfort

Modern & hedendaags design, maar steeds met het comfort en welzijn van de gebruiker in het vizier.

Functioneel Mooi

Wie kantoorinrichting of bibliotheekinrichting zegt, denkt aan functioneel meubilair, maar dit mag ook oprecht mooi zijn.

Persoonlijke service

Wij nemen de tijd om grondig samen te overleggen en jouw noden te leren kennen, om dan advies te geven dat volledig op maat gemaakt is.

onze kantoormeubelen zijn...

Anders ! Wij kiezen bewust voor vorm, stijl, comfort en functionaliteit uit Europa. Wij kiezen voor merken die het essentieel vinden om te werken met top designers, zoals het Nederlandse In-Zee, het Portugese Iduna, het Finse Hamari en het Spaanse Sellex. Wij kiezen voor merken die puur, bijzonder en inspirerend zijn.